• April 26, 2015

Spring Pink

ENG
It has been some time since my last post and I have to say it is really weird talking to you guys again! I wanted to share with you this outfit I wore yesterday when I went to grab coffee with my boyfriend in Italy. I love Italy since the fashion there is so evolved and you can really notice how much effort each individual puts in his/her appearance. They love to show their respect towards their body and they are aware of the fact they can say a lot just by what they wear. This time I choose this beautiful dress that is sooo warm and comfy at the same time and the length is perfect for us tall girls, when we want to show of some skin, but usually don´t find dresses that will cover your behind. I think the heels and the purse really compliment the dress while the coat makes it more day time appropriate and gives the look a professional vibe.
I really love this look and I can´t wait to wear it again! I think spring is the perfect time to get rid of the black and bring out the color and a piece like this really helps you to make the transition. What do you think?

SLO
Že kar nekaj časa je minilo od moje zadnje objavice in moram priznati, da je kar nekoliko čudno zopet sedeti za računalnikom in pisati! Z vami sem želela deliti tale izgled, ki sem ga nosila včeraj, ko sva se s fantom odločila za kavico v Italiji. Obožujem Italijo saj je pri njih moda zares zelo napredna in že na ulici lahko opaziš koliko truda vloži vsak posameznik v svoj izgled. Zelo radi pustijo vtis, da svoje telo spoštujejo in zavedajo se, da lahko že z izgledom povedo ogromno. Tokrat sem se odločila za to prelepo oblekico, ki je neverjetno topla ter udobna, pa še dolžina je popolna za nas večje punce, ki si želimo pokazati nekoliko kože, vendar običajno naletimo na problem prekratkih oblek, ki na nas izgledajo kot daljše majice. Mislim, da petke ter torbica zares čudovito dopolnijo izgled obenem pa plašček poskrbi, da je izgled nekoliko bolj primeren za nošenje po dnevi. Zaradi plaščka ima tudi celoten izgled nekoliko bolj profesionalen pridih.

Sama sem se zares zaljubila v ta izgled in komaj čakam, da ga bom lahko ponovno nosila! Mislim, da je pomlad popoln čas, da se znebimo črnine ter privlečemo na dan barve in menim, da kos, kot je tale oblekica zares pripomore pri prehodu. Kaj pa ti meniš?DRESS: SHEINSIDE (buy here: http://goo.gl/26Qd8O ) COAT: NEWYORKER PURSE: CARPISA HEELS: MENBUR (buy here: http://goo.gl/kEPQIH)

7 Comments

Leave a Reply