• March 4, 2016

Le Couvet Des Minimes Event // SLO ONLY

Včeraj (3.3.2016) sem bila jaz, kot tudi nekaj drugih SLO bloggerk, povabljena na predstavitev nove kolekcije Le Couvet Des Minimes izdelkov pod imenom Eau Sereine.
Ker sem sama s predavanji končala že ob 11.20, dogodek pa se je v Ljubljani pričel šele ob 20.30 sem se odločila, da bi pred tem opravila še kratek izletek po Sloveniji in zares izkoristila dan.
Ob obisku Prebolda sem se naužila miru ter spokojnosti, katere v Novi Gorici ter Mariboru zares nisem več vajena. Popila sem kavico v Trojanah ter se ob dobri glasbi pripeljala do prestolnice. V Ljubljani sem občudovala nove modne trende in planirala prihodnje nakupe ter se ob kavici odločila za obisk koloseja. Ker je bila ura šele nekaj čez 17 so bili na sporedu le filmi za najmlajše in tako je v mojih rokah pristala karta za ogled risanega filma Robinson Crusoe (ste vedele, da je bil to naslov moje prve ˝resne˝ knjige!?). Z nasmejanim obrazom sem stopila s kino dvorane in se po nekaj trenutkih odločila, da bi si rada še malo ogledala Ljubljano. Do začetka predstavitve je bilo še kar nekaj časa in ker se zavedam, da je čas zares zelo dragocen sem ga izkoristila kolikor mogoče je to bilo – ogledala sem si tudi najbolj skrite dele Ljubljane in uživala v večernem hladu v naravi.
Prispela sem pred Namo, kjer sem se srečala s Simono. Nekaj izmenjanih besed in že je bila okoli naju gruča bloggerk v pričakovanju nove linije. Ob vstopu v Namo nas je presenetila omamna, osvežujoča dišava linije Eau Sereine. Po kratkem klepetu s puncami so sledile predstavitve.
Izvedele smo, kaj pomeni čuječnost, kako si lahko vsak dan vzamemo nekaj trenutkov zase, za obvladovanje stresa in kako se lahko v vsakem trenutko osredotočimo na zdaj. Radovednost nam ni dala miru in želele smo si izvedeti kako je čuječnost povezana z novo linijo. Ni bilo dolgo, ko smo imele možnost preizkusiti izdelke in že nam je bilo jasno. Dišava iz nove linije Le Couvet Des Minimes je sproščujoča, osvežujoča in čista. Že ob prvem stiku prebudi vse čute in zagotavljam vam, da se bosta vanjo zaljubile tudi tiste, ki ne marate sivke (saj v to skupino spadam tudi jaz). Prijeten sadni vonj iz sivke pritegne zares najboljše note in tako se skupaj povežeta v zelo svež vonj, ki zares odžene vse skrbi.
Predstavitev je bilo konec in že so sledila slikanja, nazdravljanje s penino ter sladkanje s cake-popsi. Dekoracija in super izkoriščen prostor sta poskrbela, da smo se blogerke na dogodku počutile zares sproščeno in dobrodošlo, obenem pa smo se že veselile preizkušanja najnovejših dobrot.
Ura me je že počasi preganjala in (žal) sem se morala že kaj kmalu posloviti. Ob odhodu smo na vratih prejele še darilce, katero pa je definitivno poskrbelo za lepšno noč in nežnejši spanec. Celoten dan (oz. delčki le tega) sem dokumentirala tudi na svojem Youtube kanalu, zato te vabim, da si ogledaš moj dnevni vlog:

8 Comments

Leave a Reply